Inzage in uw eigen dossier, medicatie aanvragen of vragen stellen via MijnGezondheid.net

Vanaf 15 januari nodigen wij u van harte uit uw eigen zorgdossier te openen op MijnGezondheid.net. Op dit internetportaal krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische en medicatiedossier. Verder kunt u bijvoorbeeld herhaalmedicatie aanvragen, labuitslagen bekijken, een e-Consult aanvragen en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen. Online afspraken maken voor het spreekuur van de doktersassistente volgt later dit jaar.

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?

Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij de huisartspraktijk.
Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig.  Ieder gezinslid die zich wil aanmelden voor MijnGezondheid.net moet beschikken over een eigen email-adres én een eigen mobiel nummer. Dit in het kader van de privacywetgeving.                    Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u op www.digid.nl
Heeft u één keer ingelogd met uw DigiD dan kunt in het vervolg ook inloggen met de app MedGemak.

Hoe opent u een dossier op MijnGezondheid.net?

Wanneer u uw dossier op MijnGezondheid.net wilt openen, kunt u uw interesse kenbaar maken bij de huisartsenpraktijk. U kunt zich ook aanmelden via het formulier op deze pagina.

Wanneer u als patiënt bent aangemeld op het portaal van MijnGezondheid.net ontvangt u, van ons, hierover een bevestiging. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal gaat inloggen zult u het contract met ons  digitaal ondertekenen. Door deze akkoordverklaring digitaal te ondertekenen bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk goed en betrouwbaar is geregeld.

 • Tekstgrootte

 • Huisartspraktijk Bijl

  Gezondheidscentrum Dante
  Dantestraat 464
  3076KV Rotterdam Lombardijen

  Telefoon: 010-4191518
  Fax: 010-2917052

  elly.vd.poel AT huisartspraktijkbijl DOT nl
  (alleen administratieve vragen)

 • Beheer