Inzage in uw eigen dossier, medicatie aanvragen of vragen stellen via MijnGezondheid.net

Op dit  internetportaal  krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische en medicatiedossier. Verder kunt u bijvoorbeeld herhaalmedicatie aanvragen, labuitslagen bekijken, een e-Consult (email met vraag) aanvragen en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen. Online afspraken maken voor het spreekuur van de doktersassistente volgt later dit jaar. Gezien de corona-crisis wordt dit uitgesteld.

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?

Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD nodig.       Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u op www.digid.nl
Heeft u één keer ingelogd met uw DigiD dan kunt in het vervolg ook inloggen met de app MedGemak.

Hoe opent u een dossier op MijnGezondheid.net?

Wanneer u uw dossier op MijnGezondheid.net wilt openen, kunt u uw interesse kenbaar maken bij de huisartsenpraktijk. U kunt zich ook aanmelden via het formulier op deze pagina.

Wanneer u als patiënt bent aangemeld op het portaal van MijnGezondheid.net ontvangt u, van ons, hierover een bevestiging. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal gaat inloggen zult u het contract met ons  digitaal ondertekenen. Door deze akkoordverklaring digitaal te ondertekenen bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk goed en betrouwbaar is geregeld.

  • Tekstgrootte

  • Huisartspraktijk Bijl

    Gezondheidscentrum Dante

    Dantestraat 464
    3076KV Rotterdam Lombardijen

    Telefoon: 010-4191518 (bij spoed: toets 1)
    Fax: 010-2917052

    info@huisartspraktijkbijl.nl

    (alleen administratieve vragen)

  • Beheer