Bericht van Peter de Heer

Na ruim 9 jaar in de praktijk van dokter Bijl te hebben gewerkt, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en een andere manier van werken. Per 1 juli zal ik daarom mijn werk als Physician Assistant Huisartsgeneeskunde in een huisartsenpraktijk in de Hoeksche Waard voortzetten.   Dat betekent dat ik afscheid van u ga nemen.   Velen van u heb ik de afgelopen jaren goed leren kennen en ik heb deze contacten als bijzonder en waardevol ervaren. Ik heb u mogen helpen met kleine kwalen maar soms ook met ingrijpende ziekten of verlies.  Ik ga u en de praktijk zeker missen en kijk terug op een bijzondere tijd. Ik wil u hartelijk bedanken voor het vertrouwen wat u in mij stelde en wens u alle goeds toe.           

Suzanne Pinto zal mijn werkzaamheden overnemen. Ik ben blij dat zij deel gaat uitmaken van het team van Huisartspraktijk Bijl.  Ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt en u met al uw vragen over ziekte en gezondheid bij deze praktijk terecht kunt.

Met vriendelijke groet, Peter de Heer, physician assistant

 • Tekstgrootte

 • Huisartspraktijk Bijl

  Gezondheidscentrum Dante
  Dantestraat 464
  3076KV Rotterdam Lombardijen

  Telefoon: 010-4191518
  Fax: 010-2917052

  elly.vd.poel AT huisartspraktijkbijl DOT nl
  (alleen administratieve vragen)

 • Beheer