GRIEPVACCINATIE 2020

Op donderdagmiddag 15 oktober tussen 16.00 – 17.00 worden de mensen verwacht die zijn uitgenodigd voor 2 vaccinaties: griepvaccinatie en pneumococcenvaccinatie. Op vrijdagmiddag 16 oktober  worden tussen 13.-00 en 17.00 de mensen verwacht die een uitnodiging hebben gekregen voor alleen de griepvaccinatie. De uitnodiging ontvangt u in de week van 1 oktober de uitnodiging.

Vanwege de corona-crisis wordt het dit jaar anders georganiseerd. Alleen op 1 locatie: de praktijk.  U krijgt een tijdslot van 15 minuten. De wachtrij is buiten onder het afdak. Er mogen 6 patienten tegelijk naar binnen. Alleen als u een mondkapje draagt mag u naar binnen. Bij ook maar de geringste klachten van verkoudheid bent u NIET welkom. De vaccinatie moet dan uitgesteld worden. Draag iets met korte mouwen.

Binnen: volg de pijlen op de grond.  Moet u binnen even wachten: doe dan alvast uw jas uit.

Alle informatie kunt u ook in de uitnodiging lezen.

 • Tekstgrootte

 • Huisartspraktijk Bijl

  Gezondheidscentrum Dante
  Dantestraat 464
  3076KV Rotterdam Lombardijen

  Telefoon: 010-4191518
  Fax: 010-2917052

  elly.vd.poel AT huisartspraktijkbijl DOT nl
  (alleen administratieve vragen)

 • Beheer