Nieuwsbericht

De Omikron variant van het corona-virus is erg besmettelijk. Vanaf 2 weken na de volledige vaccinatie ben je hiervoor goed beschermd tegen ernstig ziek worden. Je kunt dan nog steeds corona krijgen! Je wordt er alleen niet erg ziek van. Je bent dan ook besmettelijk voor anderen. Als je dan in contact komt met iemand die NIET gevaccineerd is kan deze persoon wel ernstig ziek worden.

Op dit moment liggen in het ziekenhuis vooral mensen die NIET gevaccineerd zijn.

Als iemand van ons team ondanks de vaccinatie toch besmet raakt kan deze persoon 10 dagen niet werken. Hoe meer mensen besmet raken hoe moeilijker het is om de praktijk open te houden. Dus zowel in uw belang als in ons belang houden we de mondkapjes er nog even in. (Hoe vervelend ook…)

Ben je nog niet gevaccineerd:

Bel 0800-7070 en houdt je BSN nummer bij de hand om een afspraak te maken.

Of ga naar  https://rijksvaccinatieprogramma.nl/afspraak-maken-voor-vaccinatie om online een afspraak te maken via je DIGID.

.

 • Tekstgrootte

 • Huisartspraktijk Bijl

  Gezondheidscentrum Dante

  Dantestraat 464
  3076KV Rotterdam Lombardijen

  Telefoon: 010-4191518 (bij spoed: toets 1)
  Fax: 010-2917052

  info@huisartspraktijkbijl.nl

  (alleen administratieve vragen)

 • Beheer