Medewerkers

dokter Bijl (Huisarts)

Inmiddels 20 jaar huisarts. Werkzaam: alle dagen.

Bignr: 69042021801

dokter Miranda (Huisarts)

Werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag

Bignr :19920274801

 

dokter van Houten (arts: huisarts in opleiding)

Werkzaam van maandag tot en met vrijdag

van 1 maart 2021 – 28 februari 2022

 

 

 

Martine van der Sluis (Physician Assistant)

De Physician Assistant (PA)is inmiddels een bekend beroep in de Nederlandse gezondheidszorg. Naast een eerdere HBO-opleiding heeft de PA een 2,5 jaar durende opleiding in de geneeskunde gevolgd. De PA (HBO-dokter) in onze praktijk, ziet zelfstandig patiënten, kan zelf diagnoses stellen, medicijnen voorschrijven, medische ingrepen uitvoeren of patiënten verwijzen. Deze taken doet zij in overleg met de huisarts.

Werkzaam op maandag – donderdag.

Bignr 89003503081

Asmera Pouwelse (VS)

Verpleegkundig Specialist

In Nederland is de Verpleegkundig Specialist (VS) een relatief nieuw beroep. Verpleegkundigen Specialisten zijn HBO-opgeleide BIG-geregistreerde verpleegkundigen, die een tweejarige opleiding doen binnen een specifiek werkveld in de gezondheidszorg. Zij is gespecialiseerd als verpleegkundige in de huisartsenzorg.

Werkzaam op  vrijdag.

Bignr 19919470230

 

Katja, Serhab en Marian (Praktijkondersteuners)

Praktijkondersteuners zijn verpleegkundigen die extra getraind zijn in het behandelen en begeleiden van mensen met de chronische aandoeningen suikerziekte, (rokers)astma, hoge bloeddruk en hart falen. Zij doen dit in opdracht van en uiteraard in overleg met de huisarts. Ook kunt u bij hen terecht als u wilt stoppen met roken. Zij hebben spreekuur op Aristo 6 (Aristotelesstraat 6). Via de assistente kunt u met hen een afspraak maken.

marian

Willy van den Westen (Praktijkondersteuner Ouderen)

Dit is een nieuwe functie die wordt uitgevoerd door Willy van den Westen. Zij is verpleegkundige met als specialisatie zorg voor ouderen. Op verzoek van de huisarts kan zij een afspraak maken met de oudere patient vanwege lichamelijke of psychische problemen. Daarnaast kan zij zorg overnemen of starten.

20160203_131535

Trudie Goossens (Praktijkondersteuner)

Praktijkondersteuners Trudie Goossens. Zij kan ongeveer 5-6 gesprekken voeren van 45 minuten met patiënten die vastlopen op het psychisch vlak. Dit valt onder de huisartsenzorg en wordt niet van uw eigen risico afgehaald.

trudie

Assistentes

Zij hebben een eigen spreekuur, op afspraak, van 15.00 tot 16.00 van maandag tot en met donderdag. U kunt bij hen o.a. terecht voor hechtingen verwijderen, oren uitspuiten, wondcontroles, wratten aanstippen, ECG’s (hartfilmpje), longfunctiemetingen, gehoorstest en het maken van uitstrijkjes. Tevens zijn zij geschoold in het geven van advies voor eenvoudige medische problemen. 

 • Tekstgrootte

 • Huisartspraktijk Bijl

  Gezondheidscentrum Dante

  Dantestraat 464
  3076KV Rotterdam Lombardijen

  Telefoon: 010-4191518 (bij spoed: toets 1)
  Fax: 010-2917052

  info@huisartspraktijkbijl.nl

  (alleen administratieve vragen)

 • Beheer