Medewerkers

dokter Bijl (Huisarts)

Inmiddels 20 jaar huisarts. Werkzaam: alle dagen.

Bignr: 69042021801

dokter Miranda (Huisarts)

Werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag

Bignr :19920274801

Suzan Pinto (Physician Assistant)

De Physician Assistant (PA)is inmiddels een bekend beroep in de Nederlandse gezondheidszorg. Naast een eerdere HBO-opleiding heeft de PA een 2,5 jaar durende opleiding in de geneeskunde gevolgd. Suzan Pinto, de PA (HBO-dokter) in onze praktijk, ziet zelfstandig patiënten, kan zelf diagnoses stellen, medicijnen voorschrijven, medische ingrepen uitvoeren of patiënten verwijzen. Deze taken doet zij in overleg met de huisarts.

Werkzaam op maandag – dinsdag – woensdag.

Bignr 79925777981

Asmera Pouwelse(VSio)

Verpleegkundig Specialist in opleiding

In Nederland is de Verpleegkundig Specialist (VS) een relatief nieuw beroep. Verpleegkundigen Specialisten zijn HBO-opgeleide BIG-geregistreerde verpleegkundigen, die een tweejarige opleiding doen binnen een specifiek werkveld in de gezondheidszorg. Asmera Pouwelse is in september begonnen met de opleiding en specialiseert zich als verpleegkundige in de huisartsenzorg.

Werkzaam op  vrijdag.

Bignr 19919470230

 

Johanna en Marian (Praktijkondersteuner)

Praktijkondersteuners zijn verpleegkundigen die extra getraind zijn in het behandelen en begeleiden van mensen met de chronische aandoeningen suikerziekte, (rokers)astma, hoge bloeddruk en hart falen. Zij doen dit in opdracht van en uiteraard in overleg met de huisarts. Ook kunt u bij hen terecht als u wilt stoppen met roken. Onze praktijkondersteuners zijn Johanna en Marian. Zij hebben spreekuur op Aristo 6 (Aristotelesstraat 6) op maandag en woensdag. Via de assistente kunt u met hen een afspraak maken.


marian

Willy van den Westen (Praktijkondersteuner Ouderen)

Dit is een nieuwe functie die wordt uitgevoerd door Willy van den Westen. Zij is verpleegkundige met als specialisatie zorg voor ouderen. Op verzoek van de huisarts kan zij een afspraak maken met de oudere patient vanwege lichamelijke of psychische problemen. Daarnaast kan zij zorg overnemen of starten.

20160203_131535

Trudie Goossens (Praktijkondersteuner)

Praktijkondersteuners Trudie Goossens. Zij kan ongeveer 5-6 gesprekken voeren van 45 minuten met patiënten die vastlopen op het psychisch vlak. Dit valt onder de huisartsenzorg en wordt niet van uw eigen risico afgehaald.

trudie

Assistentes

Zij hebben een eigen spreekuur, op afspraak, van 15.00 tot 16.00 van maandag tot en met donderdag. U kunt bij hen o.a. terecht voor hechtingen verwijderen, oren uitspuiten, wondcontroles, wratten aanstippen, ECG’s (hartfilmpje), longfunctiemetingen, gehoorstest en het maken van uitstrijkjes. Tevens zijn zij geschoold in het geven van advies voor eenvoudige medische problemen. Onze assistente Ayse Sengul heeft tevens een apart spreekuur voor iedereen met vragen over anticonceptie en SOA’s (seksueel overdraagbare infecties).

 • Tekstgrootte

 • Huisartspraktijk Bijl

  Gezondheidscentrum Dante
  Dantestraat 464
  3076KV Rotterdam Lombardijen

  Telefoon: 010-4191518 (bij spoed: toets 1)
  Fax: 010-2917052

  elly.vd.poel AT huisartspraktijkbijl DOT nl
  (alleen administratieve vragen)

 • Beheer