Medewerkers

dokter Bijl (Huisarts)

Inmiddels 20 jaar huisarts. Werkzaam: alle dagen.

Bignr: 69042021801

dokter Miranda (Huisarts)

Werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag

Bignr :19920274801

dokter Dieleman(arts: huisarts in opleiding)

Werkzaam van maandag tot en met vrijdag

van 1 maart 2022 – 28 februari 2023

Rowina Debidin, verpleegkundig specialist in opleiding

Werkzaam op dinsdag.

Mevr. S. Baban (PA in opleiding/HBO-dokter)

Physician Assistants zijn HBO-opgeleide BIG-geregistreerde medisch opgeleiden, die een tweejarige opleiding doen binnen een specifiek werkveld in de gezondheidszorg. Mevr. Robey specialiseert zich in de huisartsenzorg.

Werkzaam op  dinsdag.

Katja, Serhab en Naoual (Praktijkondersteuners)

Praktijkondersteuners zijn verpleegkundigen die extra getraind zijn in het behandelen en begeleiden van mensen met de chronische aandoeningen suikerziekte, (rokers)astma, hoge bloeddruk en hart falen. Zij doen dit in opdracht van en uiteraard in overleg met de huisarts. Ook kunt u bij hen terecht als u wilt stoppen met roken. Zij hebben spreekuur op Aristo 6 (Aristotelesstraat 6). Via de assistente kunt u met hen een afspraak maken.

marian

Willy van den Westen (Verpleegkundig specialist Ouderen)

Dit wordt uitgevoerd door Willy van den Westen. Zij is verpleegkundige met als specialisatie zorg voor ouderen. Op verzoek van de huisarts kan zij een afspraak maken met de oudere patient vanwege lichamelijke of psychische problemen. Daarnaast kan zij zorg overnemen of starten.

20160203_131535

Trudie Goossens (Praktijkondersteuner)

Praktijkondersteuners Trudie Goossens. Zij kan ongeveer 5-6 gesprekken voeren van 45 minuten met patiënten die vastlopen op het psychisch vlak. Dit valt onder de huisartsenzorg en wordt niet van uw eigen risico afgehaald.

trudie

Assistentes Ellie, Emilia en Nur

Zij hebben een eigen spreekuur, op afspraak, van 15.00 tot 16.00 van maandag tot en met donderdag. U kunt bij hen o.a. terecht voor hechtingen verwijderen, oren uitspuiten, wondcontroles, wratten aanstippen, ECG’s (hartfilmpje), longfunctiemetingen, gehoorstest en het maken van uitstrijkjes. Tevens zijn zij geschoold in het geven van advies voor eenvoudige medische problemen.

 • Tekstgrootte

 • Huisartspraktijk Bijl

  Gezondheidscentrum Dante

  Dantestraat 464
  3076KV Rotterdam Lombardijen

  Telefoon: 010-4191518 (bij spoed: toets 1)
  Fax: 010-2917052

  info@huisartspraktijkbijl.nl

  (alleen administratieve vragen)

 • Beheer