Medewerkers

dokter Bijl (Huisarts)

Inmiddels 20 jaar huisarts. Werkzaam: alle dagen.

Bignr: 69042021801

dokter Miranda (Huisarts)

Werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Bignr :19920274801

dokter Setyo (specialist ouderengeneeskunde in opleiding)

Als specialist ouderengeneeskunde (in opleiding) behandel ik de ouderen van de bevolking. Samen bespreken we wat kwaliteit van leven voor u betekent en denken we vooruit over welke medische zorg daarbij past.

Werkzaam maandag, woensdag en vrijdag

van 1 april 2024 – 31 augustus 2024

Rowina Debidin, verpleegkundig specialist in opleiding

Werkzaam op dinsdag.

Mevr. S. Baban (PA in opleiding/HBO-dokter)

Physician Assistants zijn HBO-opgeleide BIG-geregistreerde medisch opgeleiden, die een tweejarige opleiding doen binnen een specifiek werkveld in de gezondheidszorg. Mevr. Baban specialiseert zich in de huisartsenzorg. Zij wordt opgeleid om taken van de huisarts over te nemen. Zij kan verschillende klachten behandelen. De PA doet dat op dezelfde manier als de huisarts. Ze kan net als de huisarts medicijnen voorschrijven of u verwijzen naar het ziekenhuis.

Werkzaam op dinsdag.

Katja, Marian, Naoual en Maaike (Praktijkondersteuners)

Praktijkondersteuners zijn verpleegkundigen die extra getraind zijn in het behandelen en begeleiden van mensen met de chronische aandoeningen suikerziekte, (rokers)astma, hoge bloeddruk en hart falen. Zij doen dit in opdracht van en uiteraard in overleg met de huisarts. Ook kunt u bij hen terecht als u wilt stoppen met roken. Zij hebben spreekuur op Aristo 6 (Aristotelesstraat 6). Via de assistente kunt u met hen een afspraak maken.

marian

Trudie Goossens (Praktijkondersteuner)

Praktijkondersteuners Trudie Goossens. Zij kan ongeveer 5-6 gesprekken voeren van 45 minuten met patiënten die vastlopen op het psychisch vlak. Dit valt onder de huisartsenzorg en wordt niet van uw eigen risico afgehaald.

trudie

Assistentes Ellie, Emilia en Nur

Zij hebben een eigen spreekuur, op afspraak, van 15.00 tot 16.00 van maandag tot en met donderdag. U kunt bij hen o.a. terecht voor hechtingen verwijderen, oren uitspuiten, wondcontroles, wratten aanstippen, ECG’s (hartfilmpje), longfunctiemetingen, gehoorstest en het maken van uitstrijkjes. Tevens zijn zij geschoold in het geven van advies voor eenvoudige medische problemen.

 • Tekstgrootte

 • Huisartspraktijk Bijl

  Gezondheidscentrum Dante        Dantestraat 464
  3076KV Rotterdam Lombardijen

  Telefoon: 010-4191518 (bij spoed: toets 1)
  Doktersdienst: 010-2865050                Huisartsenpost: 010-2909888

  info@huisartspraktijkbijl.nl

  (alleen administratieve vragen)

 • Beheer